Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven. Zitech IT Service Normalex ApS opbevarer dine afgivne transaktionsoplysninger i indeværende år + 5 år, til udløb af et helt år, da det er et lovkrav i bogføringsloven. Den dataansvarlige er Zitech IT Service Normalex ApS.


Som registreret hos Zitech IT Service Normalex ApS har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Zitech IT Service Normalex ApS's retningslinier for indsamling af personoplysninger

Når du besøger vores hjemmeside eller kontakter os fysisk/telefonisk, kan du opleve, at du skal aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre i forbindelse med bestilling af varer. Disse oplysninger sælger vi ikke videre til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke.

I forbindelse med køb af varer på vores hjemmeside kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til tredjemand, eksempelvis PostNord eller anden fragtfører. Ved bestilling af varer på vores hjemmeside giver du derfor tilladelse til, at vi videregiver oplysninger til tredjemand, der er nødvendige til ordrens gennemførelse og levering.

Ved betaling med betalingskort sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. 
Zitech IT Service Normalex ApS har IKKE adgang til dine kortoplysninger.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Zitech IT Service Normalex ApS er ansvarlig for indsamling og håndtering af data på vores hjemmeside.

 

Powered by 4shop.dk
Zitech IT Service Normalex ApS © 2019