Cookie- og privatlivspolitik

COOKIES

Hos Computer service Aps via zitech.dk bruger vi cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside.

Hvad er cookies

En cookie er en datafil som bliver forsøgt gemt på din computer af hjemmesiden du besøger. Cookies bruges af langt de fleste hjemmesider i dag, er med til at sikre at hjemmesidens funktioner fungerer som de skal, og bruges for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hvilke cookies benytter zitech.dk

Nedenfor finder du en liste over de cookies som zitech.dk bruger for at forbedre brugeroplevelsen. Hos Computer service Aps  benytter vi både Persistent Cookies og Session Cookies. Hvor Session Cookies kun gemmes så længe at browservinduet er åbent, gemmes Persistent cookies også efter at browseren lukkes ned. Hvis du ønsker at vide mere om de to typer af cookies, så kan der findes yderligere information på Foreningen for Dansk Internet Handels hjemmeside som du finder http://www.fdih.dk/cookies/faq-om-cookies/
 

Currency

Benyttes til at holde styr på hvilken valuta man ønsker at betale i.

Language

Benyttes til at holde styr på hvilket sprog der siden skal præsenteres på.

PHPSESSID

Giver hjemmesiden en periodisk mulighed for at gemme oplysninger så længe at siden er åben. Holder bla. Styr på hvad der puttes i kurven, om brugeren er logget ind.

Bt,bt2,uvc,um,uid,loc,dt,di2, __atuvc

AddThis: Bruges af vores 'Tip en ven' funktion.

Display

Holder styr på hvilket format siden skal vises sit indhold. (list, grid m.m.)

__utma, __utmb, __utmc, __utmz

Google Analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet således, at vi løbende kan optimere sitet.

   


 Hvordan afviser eller sletter man cookies

Ønsker du ikke at tillade cookies, eller ønsker du at slette cookies du allerede har gemt på din computer, så finder du på erhvervsstyrelsens hjemmeside en guide til hvordan at det gøres. Fremgangsmåden kan findes 

http://erhvervsstyrelsen.dk/cookietekst og er forskellig alt efter hvilken browser man benytter.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)


Computer service ApS gør en stor indsats for at beskytte brugerne af zitech.dk. I det følgende kan du læse om, hvordan vi indhenter oplysninger fra dig, og om hvordan vi anvender og behandler disse oplysninger.

For at du kan indgå aftale med os på zitech.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Computer service ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret, men alt er beskyttet af Firewall m.m. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand og der registreres ingen personfølsomme oplysninger, al elektronisk køb og salg, herunder udveksling af kreditkortoplysninger, på Computer service ApS Online sker gennem en krypteret forbindelse.

Oplysninger afgivet til zitech.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret har du altid adgang til indsigt i de oplysninger vi har registreret om dig samt mulighed for at gøre indsigelse mod registeringen jf. persondataloven. Ønsker man at ændre, opdatere eller slette personlige oplysninger gemt hos Computer service ApS Online, kan man sende en e-mail til: info@zitech.dk, sende et brev til: Computer service ApS - Gydevang 39 - 3450 Allerød, DK eller ringe til +45 48 13 00 00.

Adgangen til alle registrerede data på zitech.dk er begrænset til medarbejdere på zitech.dk samt medarbejdere iComputer service ApS. Den dataansvarlige på zitech.dk er Direktøren.

Powered by 4shop.dk
Computer service © 2017